Kapesní atlas obchodníka: Portugalsko - Livoncová, Ľ.
Geografická charakteristika Portugalska. Ekonomické ukazovatele. Zahraničný obchod. Zahraničný obchod s ČR. Praktické rady a zvláštne upozornenia týkajúce sa zahraničnoobchodného styku s Portugalskom.