Obchodné ponuky z ostrovov - Holub, M.
Obchodné informácie o Veľkej Británii. Investície britských firiem na území Slovenska. Vývoz a dovoz medzi Slovenskom a V. Britániou. Najnovšie ekonomické výsledky V. Británie (porovnanie 1. štvrťroku 1997 s 1. štvrťrokom 1996). Obchod medzi Slovenskom a V. Britániou (1993 - marec 1997). Vybrané ukazovatele ekonomiky V. Británie za r. 1995 - 1997. Pomoc poskytovaná zo strany V. Británie pre malých a stredných podnikateľov.