Výklad zákona o ochranných opatreniach pri dovoze. 1 - Gerstner, A.
Výklad jednotlivých ustanovení zákona č. 59/1997 Z. z. o ochrane pred dumpingom pri dovoze tovaru. Podmienky a postupy na uplatňovanie ochranných opatrení. Hlavné princípy konania podľa prijatého zákona. Kompatibilnosť zákona s Nariadením Rady ES. Druhy ochranných opatrení.