Výklad zákona o ochranných opatreniach pri dovoze. 2 - Gerstner, A.
Druhá, záverečná časť výkladu jednotlivých ustanovení zákona o ochranných opatreniach pri dovoze, ktorý Národná rada SR prijala 2. 7. 1997.