Čínska výzva - Šucha, Jozef
Charakteristika čínskej ekonomiky. Informácie pre obchodné podnikanie a investovanie. Čínske reformy. Slovensko-čínske obchodné vzťahy. Zahraničné investície. Zvláštne ekonomické zóny. Formy vstupu zahraničného kapitálu. Daňová sústava platná v zahraničnom obchode. Clá. Verejné zákazky. Odlišnosti obchodného rokovania.