Techniky a metódy používané na menových trhoch - Polednáková, Anna, 1957-
Menový kurz ovplyvňuje finančné rozhodovanie podnikateľských subjektov. Tieto by mali mať informácie o cieľoch a funkciách menového trhu. Organizácia a funkcie menového trhu. Účastníci menových trhov. Menový kurz. Vzťah medzi termínovým a pohotovým kurzom. Menová arbitráž a teória krytej úrokovej arbitráže.