Maďarsko na ceste integrácie do európskych štruktúr - Machala, Peter
Optimistické predpovede o vstupe Maďarska do EÚ už r. 2002. Hlavné národohospodárske ukazovatele a aktuálny vývoj. Privatizačný škandál a zmeny vo vláde. Rast priemyselnej produkcie. Vývoj investícií. Nižší rozpočtový deficit. Pokroky pri privatizácii bánk. Antiinflačný program. Pokles úrokových sadzieb a zníženie devalvačnej sadzby. Zníženie deficitu celkovej bilancie. Prílev zahraničného kapitálu.