Mezivládní konference Evropské unie skončila - Mička, Přemysl
Medzivládne konferencie členských krajín Európskej únie predstavujú významný inštitucionálny prvok v integračných snahách krajín západnej Európy. V priebehu štyridsaťročnej histórie západoeurópskej integrácie sa uskutočnilo šesť medzivládnych konferencií.