Posudok Európskej komisie k žiadosti o členstvo v EÚ. 2
Z posudku Európskej rady k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Občianske a politické práva. Práva a ochrana menšín. Ekonomické kritériá. Základné údaje o Slovensku. Pokrok v transformácii.