Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 3
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Dôvody naďalej veľmi nízkych priamych zahraničných investícií v SR. Hlavné ukazovatele ekonomickej štruktúry. Cenový, obchodný a devízový režim po liberalizácii. Stabilizácia ekonomiky. Hlavné ekonomické trendy.