Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 4
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o vstup do Európskej únie. Úsilie o stabilizáciu hospodárstva po rozpade ČSFR. Zhodnotenie štrukturálnych zmien.