Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 5
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Finančný sektor. Ekonomický a sociálny rozvoj. Ekonomika z hľadiska vyhliadok na členstvo. Fungujúca trhová ekonomika.