Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 6
Pokračovanie záverov posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Uplatňovanie trhových mechanizmov. Konkurenčný tlak a trhové sily. Vyhliadky a priority slovenskej ekonomickej politiky.