Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 8
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Súčasný stav a predpokladaný vývoj slovenskej legislatívy o verejnom obstarávaní, duševnom a priemyselnom vlastníctve, obchodných značkách. Súlad predpisov upravujúcich činnosť obchodných spoločností so smernicami EÚ. Voľný pohyb tovaru. Stručný opis liberalizácie cenového, obchodného a devízového režimu. Hodnotenie vývoja na Slovensku.