Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 9
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Hodnotenie vývoja na Slovensku. Voľný pohyb kapitálu. Stručný opis prílevu zahraničného kapitálu. Voľný pohyb služieb.