Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 10
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Hodnotenie vývoja v prijímaní acquis (právneho a inštitucionálneho rámca) súvisiaceho s finančnými službami na Slovensku. Voľný pohyb osôb, na ktorý sa vzťahujú dva koncepty Zmluvy o založení EÚ. Potreba prispôsobiť právne úpravy na Slovensku legislatíve EÚ v oblasti voľného pohybu pracovníkov.