Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 11
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Celkové hodnotenie pokroku, ktorý sa v SR dosiahol pri implementácii legislatívy vyplývajúcej z Bielej knihy. Režim hospodárskej súťaže, ktorý sa má aplikovať na obchodné vzťahy medzi spoločenstvom a Slovenskom.