Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 12
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Stručný opis postupnej aplikácie ustanovení Bielej knihy do novovytvoreného slovenského právneho a inštitucionálneho rámca, kompatibilného s právnym a inštitucionálnym rámcom Európskej únie. Informačná spoločnosť. Hodnotenie a predpokladaný vývoj vzdelávania a odbornej kvalifikácie. Výskum a technologický rozvoj.