Posudok Európskej komisie k žiadosti SR o členstvo v EÚ. 13
Z posudku Európskej komisie k žiadosti Slovenska o členstvo v Európskej únii. Zodpovednosť za vývoj, koordináciu a realizáciu národnej vedeckotechnickej politiky. Hodnotenie a predpokladaný vývoj. Ciele telekomunikačnej politiky ES a posúdenie možnosti Slovenska priblížiť sa im v strednodobom horizonte.