Medzinárodné zmluvy v právnom poriadku Slovenskej republiky - Azud, Ján
Niektoré možnosti riešenia vzťahov vnútroštátneho a medzinárodného práva. Medzinárodné právo a Ústava SR. Hľadanie súladu právnych noriem. Námety pre legislatívu.