Zákon nemôžeme uponáhľať! 1 - Valko, Ernest
Diskusia v redakčnej besede s odborníkmi z praxe o príprave rekodifikácie Občianskeho zákonníka. Potreba vyriešiť viacero zásadných problémov. Kvalita ako rozhodujúce kritérium.