Zodpovednosť za vady veci predanej v obchode - Koniarová, J.
Poukázanie na to, aké práva má kupujúci z titulu zodpovednosti za vady veci predanej v obchode voči predávajúcemu a aký je vplyv samotnej vady predanej veci na druh uplatneného práva. Praktické prípady zo súdnej praxe. Zmluva o obstaraní predaja veci.