Moderná obec a mesto - Šarafín, M.
Z obsahu prílohy: Obecné byty s otáznikom. Obnova dediny je celoeurópske hnutie. Úvery môžu byť veľmi dobrá investícia. Voda prinútila Tichý Potok zakričať. Majetok a majetkové práva miest a obcí. Transformácia vodárensko-kanalizačných sústav.