Moderná obec a mesto - Zábojníková, M.
Z obsahu prílohy: Úroveň mesta ako vizitka primátora. Obce a mestá verzus životné prostredie. Zabudnuté malé dediny. Problematická údržba bytov. Majetok a majetkové práva miest a obcí. Kedy predať majetok mesta? Vlastníctvo to je aj zodpovednosť.