Projekt prieskumu potreby sociálnych služieb pre zdravotne postihnutých a starších občanov - Pavlíková, E.
Budovanie systémov sociálneho zabezpečenia a sociálnej pomoci. Problematika vytvárania siete sociálnych služieb. Vypracovanie projektu výskumu potrieb zdravotne postihnutých a starších občanov v oblasti poskytovania sociálnych služieb. Diskusia k termínu verejné sociálne služby. Formulácia úlohy personálnych sociálnych služieb. Vyhodnotenie dotazníka k projektu.