Aj pacient v nemocnici je spotrebiteľ - Zelienková, Zdenka
Možnosti nezávislých organizácií vo svete poradiť nielen pri bežnom nákupe, ale napríklad aj dlžníkom. Osobný kontakt pri komplexnejších problémoch (otázky výživy, bývania, spotreby energie). Úloha médií. Pomoc spotrebiteľských poradní pri vybavovaní reklamácií. Úvery a sporenie. Ochrana zdravia.