Radca spotrebiteľa - Černá, R.
Z obsahu prílohy: Ženy a rovnoprávnosť. Stop nebezpečnému tovaru spoza hraníc. Predaj mrazených výrobkov. SOI varuje spotrebiteľov. Zahraničný hosť vitaj a - plať! Na predaj: ojazdené automobily! Čo (ne)viete o kúpe nábytku.