Doplnkové dôchodkové poistenie - Murgaš, M.
Dôležitosť diverzifikácie investícií na minimalizáciu rizika pri zostavovaní finančných plánov penzijných fondov. Úloha a postavenie štátu. Minimalizácia rizika súvisiaceho s jednotlivými investíciami. Skúsenosti zo zahraničia.