Nové fenomény na poistnom trhu - Murgaš, M.
Sociálny charakter doplnkovej dôchodkovej poisťovne v SR. Vplyv penzijných fondov v podnikateľskej sfére po druhej svetovej vojne. Najväčšie fondy na pripoistenie v Českej republike. Doplnkové poistenie v SR. Zriaďovateľ poisťovne.