Nové fenomény na poistnom trhu - Murgaš, M.
Podmienky uzavretia zmluvy o doplnkovom dôchodkovom poistení podľa zákona č. 123/1996 Z. z. Dávkový plán. Jednorazové vyrovnanie a odstupné. Úlohy depozitára - peňažného ústavu, ktorý vedie pre poisťovňu bežný účet. Oblasti, do ktorých môže poisťovňa investovať voľné peňažné prostriedky.