Financovanie školstva - Reiselová, E.
Z obsahu: Základné a stredné školy nemajú peniaze ani na povinné technické kontroly. Základným princípom financovania školstva by mala byť viaczdrojovosť. Moderné pomôcky sú pre väčšinu učiteľov iba snom.