Juraj Stern: Zatiaľ vieme vychovať európsku kvalitu - obávam sa však, dokedy - Stern, Juraj
Rozhovor s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave J. Sternom. Problematika vysokého školstva v SR. Medzinárodná spolupráca. Vzťah vedy a pedagogickej práce. Financovanie vysokých škôl. Učitelia a študenti EU Bratislava.