Zoznam autorizovaných štátnych skúšobní SR. Vyhláška č. 249/1995 Z. z. ÚNMS SR o certifikácii výrobkov
Zoznam autorizovaných štátnych skúšobní SR s odkazom na platné výmery, ktorými sa určujú výrobky na povinné výkony štátneho skúšobníctva (certifikácia a schvaľovanie). Vyhláška č. 246/1995 Z. z. Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky o certifikácii výrobkov.