Environmental Financing System in the Slovak Republic and State Environmental Fund Reform - Kluvánková-Oravská, Tatiana
Efektívnosť finančných nástrojov environmentálnej politiky SR v kontexte regiónu strednej a východnej Európy. Stručný prehľad existujúcej štruktúry financovania životného prostredia v SR v r. 1992-1995. Návrh na reorganizáciu Štátneho fondu životného prostredia SR.