Odpady - príprava nových predpisov. O kvalite palív - Gašparíková, Božena
Sprísnenie nakladania s odpadmi podľa nového zákona o odpadoch. Zameranie predovšetkým na predchádzanie ich vzniku. Požiadavky Bielej knihy. Jednotlivé pojmy nového zákona. Prísnejšie podmienky súhlasu príslušného úradu. Doprava odpadu. Kompetencie orgánov štátnej správy. Zmenená vyhláška platná od 1. 1. 1998 a jej dopad na výrobcov a predajcov. Nároky na výrobcov a predajcov. Kvalitné ropné palivá. Preukazovanie parametrov. Vedenie evidencie.