Trh s liekmi - Gossányi, Vojtech
Z obsahu: Na Slovensku výrazne rastie spotreba liekov. Novelizácia zákona o Liečebnom poriadku prinesie zmeny do systému kategorizácie liečiv. Rast výdavkov za lieky bude pokračovať, no dôležité je dostať ho pod kontrolu.