Návrh zákona o racionálnom využívaní energie a o Fonde na podporu racionálneho využívania energie - zákon o hospodárení s energiou. 1
Návrh zákona o hospodárení s energiou, ktorý Ministerstvo hospodárstva SR predkladá na verejné pripomienkovanie. Základné ustanovenie. Energetické plánovanie. Energetická koncepcia štátu. Racionálne využívanie energie. Povinnosti veľkospotrebiteľa energie. Povinnosti ostatných spotrebiteľov energie. Energetický hospodár. Energetický audit.