Návrh zákona o racionálnom využívaní energie a o Fonde na podporu racionálneho využívania energie - zákon o hospodárení s energiou. 2
Pokračovanie zákona o hospodárení s energiou. Združená výroba tepelnej a elektrickej energie. Úspora energie a tepelná izolácia stavieb. Fond na podporu hospodárneho využívania energie: Zriadenie a orgány fondu. Postavenie a pôsobnosť správnej rady. Zloženie správnej rady, vznik a zánik členstva v správnej rade. Postavenie a pôsobnosť dozornej rady.