Vodné dielo Žilina z pohľadu životného prostredia regiónu - Veselý, I.
Vodné dielo Žilina (VDŽ) a ekológia. Súčasný stav vo výstavbe VDŽ. Presídlenie obyvateľstva - skvalitnenie kultúry bývania. Pre presídlencov boli v rámci objektovej skladby vybudované nové rodinné domy s inžinierskymi sieťami a infraštruktúrou. Po dobudovaní VDŽ vytvorenie rekreačného a športového zázemia Žiliny. Prínosy VDŽ regiónu Žilina.