Výstavba a financovanie stavby Vodného diela Gabčíkovo - Obložinský, J.
Výstavba SVD G-N mala byť zabezpečovaná spolu s maďarskou stranou. Práce mali byť urobené v pomere 50 ku 50. Dôsledky prerušenia prác na vodnom diele z maďarskej strany. Uvedenie vodného diela Gabčíkovo do prevádzky. Dobudovanie náhradnej alternatívy SVD na Slovensku. Z histórie financovania projektu SVD G-N. Súčasná situácia v zabezpečovaní finančných prostriedkov pre sledovaný projekt.