Aké je vodné hospodárstvo v európskych patentoch? - Ambró, M.
Vyriešenie problematiky odpadových vôd vo vyspelých krajinách. Zariadenia na zlepšenie kvality pitnej vody. Jednotlivé skupiny patentových riešení: zariadenia, prípravky. Zameranie na zlepšenie pitnej vody. Systémy kontroly.