Perspektívy ekonomickej výroby mlieka. 1 - Bulla, J.
Trvalé zdokonaľovanie úžitkových vlastností mliečneho dobytka. Faktory, ktoré trvalo determinujú systémy šľachtenia a plemenárskej práce. Genetický pokrok v plemenárstve. Stále aktuálne programy chovu dobytka, ktoré sa uplatňovali v uplynulých desaťročiach. Svetová kooperácia pri trvalo udržiavanom genetickom pokroku.