Hosť sa vracia tam, kde sa cíti dobre - Bočkay, J.
Slovenský cestovný ruch očami zanieteného profesionála. Riaditeľ hotela LUX v Banskej Bystrici a prezident Zväzu hotelov a reštaurácií SR Ing. Ján Bočkay o hlavnej letnej turistickej sezóne a problémoch súvisiacich s cestovným ruchom.