Determinanty vektorov a vymedzenie stratégie komerčnej banky - Medveď, Jozef
Východiská formovania a realizácie bankových stratégií. Stratégia komerčnej banky sa vyjadruje v cieľoch. Definovanie hlavných cieľov banky. Obsah strategického manažmentu: formovanie strategického cieľa, strategické plánovanie, politika komerčnej banky.