Restrukturalizace: funkční kontra procesní přístup - Truneček, Jan
Podniková reštrukturalizácia ponúka dve možné odlišnosti. Tradičný - funkčný prístup alebo pomerne rizikovejšia cesta procesného manažmentu. Charakteristika tradičnej metódy a procesného manažmentu. Funkčný prístup k reštrukturalizácii. Zobrazenie špirály podnikovej anorexie (zoštíhlovanie). Komparácia kontinuálneho a radikálneho prístupu k zlepšovaniu procesov. Procesný prístup. Reengineering - cesta k radikálnej premene podnikov.