Živnostenské podnikanie po 5 rokoch
Niekoľko poznámok k podnikaniu po r.1990 cez novelu živnostenského zákona (1994), stav po 1.1.1997, niekoľko námetov do nutnej novely zákona ako aj komentár k vybraným ustanoveniam, resp. živnostiam.