Manažment nie je druh umenia - Brziak, Vladimír
Hlavné parametre a ťažiskové úlohy úspešného manažéra súčasnosti. Minimálne východiskové predpoklady kategórie manažérov. Charakter i odbornosť. Potreba nových prístupov.