Podstata a obsah teórie - vednej disciplíny - manažmentu - Sedlák, Mikuláš
Podstata a osobitosti teórie manažmentu: je praxeologickou vedou, má interdisciplinárny charakter, je predmetom štúdia v medzinárodnom meradle. Rôzne prístupy k vymedzovaniu obsahu teórie manažmentu. Poznatky viažuce sa k procesu a k teórii manažmentu.