Tvorba procesní organizace - s orientací na zákazníka
Zásadný význam prechodu od myslenia v podnikových funkciách k mysleniu v obchodných procesoch pre úspešnú tvorbu podnikových procesov podľa cieľov (Process design by objectives). Vysvetlenie trojstupňového procesu. Tri úrovne tvorby procesnej organizácie. 1. Úroveň obchodného procesu. Zostavovanie projekčného tímu. 2. Úroveň čiastkového procesu. Riešenie problému zostavenia obchodného procesu, účelného rozčlenenia do čiastkových procesov a pridelenia jednotlivým procesným tímom. 3. Úroveň úlohy. Vytvorenie úlohy tak, aby sa pracovník mohol "identifikovať" s produktom obchodného procesu.