Zákon o revitalizácii - Žitňanský, Eduard
Z obsahu: Zákon o revitalizácii "prispel" k tomu, že Slovensko nebude v prvom kole rozširovania Európskej únie. Ako podniky (ne)pochopili zákon z dielne ministerstva financií. Pri revitalizácii musia mať všetci rovnakú šancu, tvrdia odborníci. Podmienky a formy revitalizácie podnikov stanovuje zákon. Na pomoc štátu sa spolieha veľa zadlžených slovenských podnikov. Úradníci v komisii siahnu aj na peniaze zdravotných poisťovní. Sociálna poisťovňa bola od začiatku proti zákonu o revitalizácii.